onze aanpak en de kinderen conflict faq partners contact
 
Disclaimer
Hoewel aan alle pagina's van de website van Scheidenmoetbeter.nl de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Scheidenmoetbeter.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website. Links naar derden dienen alleen ter informatie van de gebruiker en vallen buiten de controle van Scheidenmoetbeter.nl. Scheidenmoetbeter.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's van derden, noch voor de privacybescherming op die websites, noch voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden. Scheidenmoetbeter.nl behoudt zich het recht voor om iedere link of een desbetreffend programma op enig moment te beŽindigen.

Gebruik van afbeeldingen en informatie
Scheidenmoetbeter.nl bezit het auteursrecht op de informatie die via de website wordt verstrekt. Dit geld ook voor beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Het is daarom niet toegestaan de informatie, anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik, te verspreiden of te kopiŽren zonder schriftelijke toestemming van Scheidenmoetbeter.nl.

Privacy statement
Scheidenmoetbeter.nl hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.
disclaimer colofon home