onze aanpak en de kinderen conflict faq partners contact
 
Scheiden?
Met onze aanpak gaat u wel goed geregeld uit elkaar!
Sneller, beter, goedkoper.
Het komt misschien op u over als een reclametekst: Sneller, beter, goedkoper! Wij zijn er van overtuigd dat het zo is. Scheiden is een emotionele aangelegenheid. Een proces dat lang en traag kan verlopen. In die emotionele sfeer moet u talloze instanties af.
Een scheidingsadvocaat inschakelen, een notaris vinden. Wij nemen u al die zorg graag uit handen. Uw echtscheiding is vanzelfsprekend een moeilijke periode. Wij loodsen u daar snel en uiterst zorgvuldig doorheen.
Wij hechten groot belang aan persoonlijke bemiddeling. Daarom heeft u tijdens en na uw echtscheiding altijd ťťn vast aanspreekpunt.
 
Burgerlijke staat
Wij bemiddelen voor gehuwden, samenwoners met of zonder een samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap. Vergis u niet. Samenwonen is in juridische zin geen verbintenis; toch is het ook dan belangrijk goed geregeld uit elkaar te gaan.

Scheiden
Onze aanpak start als volgt.

Na ontvangst van uw contactformulier of telefonische aanmelding nemen wij binnen 48 uur contact met u op. U krijgt een uitnodiging voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van u beiden met een van onze professionele echtscheidingsbemiddelaars (allen NMI-mediator). Samen met u stellen wij dan vast hoe uw echtscheiding het best geregeld wordt. Afgestemd op uw gezamenlijke en uw individuele wensen.

Echtscheidingsprocedure erg duur
Nee! Wij werken transparant.
U heeft direct na ons vrijblijvende intakegesprek al inzage in de kosten van uw echtscheiding.

Goedkoop is duurkoop
Op internet vindt u aanbiedingen om uw echtscheiding voor een laag bedrag te regelen. Dat klinkt aantrekkelijk, want scheiden veroorzaakt veel onvoorziene kosten. Toch raden wij u aan daar niet op in te gaan. In uw eigen belang.

Een snelle, maar slechte financiŽle regeling nu kan u later veel geld kosten, veel meer dan u nu bespaart. Regelt u uw echtscheiding niet goed, met een blik op de toekomst, dan is dat een voortdurende ergernis. U blijft het elkaar lastig maken en uw kinderen zijn daarvan de dupe. Juist omdat wij veel ongelukken hebben gezien van slecht geregelde echtscheidingen zijn wij met Scheidenmoetbeter.nl gestart.

Kinderen
Wij regelen ook alle zaken die betrekking hebben op uw kinderen. In onze mening het eerste en belangrijkste aspect dat goed geregeld moet worden, vooral zaken zoals een goed doorgesproken ouderschapsplan staan bij ons hoog in het vaandel.

Woonplaats
Scheidenmoetbeter.nl beschikt over een landelijk netwerk van echtscheidingsspecialisten zoals; de NMI Mediators van The Divorce Office, financieel deskundigen, notarissen en een scheidingsadvocaat. Zodra u zich telefonisch of per e-mail heeft aangemeld, verstrekken wij u extra informatie over de contacten bij u in de buurt.
 
Wij helpen u met meer dan alleen uw echtscheiding
Scheidenmoetbeter.nl gaat nog een stap verder dan alleen het praktisch regelen van de echtscheiding. Op weg naar een nieuwe toekomst. Juist in deze voor u zo moeilijke periode is ons doel: goed geregeld uit elkaar!
 
Kwaliteit staat voorop
Scheidenmoetbeter.nl werkt samen met goed opgeleide specialisten met een brede ervaring op het gebied van scheiden, huwelijksrecht, vermogensrecht en erfrecht, financiŽle planning, verzekeringen en belastingen.
disclaimer colofon home